Hapjes à la carte
Feestelijke tapasplank om op de aperitieftafel te zetten
€ 9,50 p.p.
Noordzee garnalen – Avocado – Kwartelei
€ 3,50 p.p.
Gerookte heilbot – Rode biet – Yuzu
€ 3,50 p.p.
Coquille uit Dieppe – Amandelzalf – Lardo di Colonnata
€ 3,50 p.p.
Licht gerookte eend – Champignon mousse – Kers
€ 3,50 p.p.
Vlaamse rundscarpaccio – Flandrien kaas – Walnoot
€ 3,50 p.p.
Bonbon van ganzenlever – Chutney – Peperkoek
€ 4,00 p.p.
Millefeuille van zuiderse groenten – Mosterdkaviaar – Tomatendipsaus
€ 3,50 p.p.
Gamba in Kataïfi – Currydip (gefrituurd)
€ 3,50 p.p.
Portie 'Black Angus' kroketjes – Mosterddip (gefrituurd)
€ 3,50 p.p.
Velouté van aardpeer – Prosciutto – Selder
€ 3,50 p.p.
Consommé van fazant – Open ravioli – Brunoise
€ 3,50 p.p.
Gegratineerde oester 'Fine de Claires' – Champagnesaus
€ 4,00 p.p.
Oesters
Fines de Claires 3°
6 stuks voor € 15,00 / 12 stuks voor € 28,00
Creuze Ierse ‘Oysri’ 3°
6 stuks voor € 18,00 / 12 stuks voor € 32,00
Gelieve bij uw bestelling te vermelden indien we de oesters al mogen openen voor u.
Voorgerechten à la carte
Huisgerookte zalm – Pink Lady – Sesam
€ 20,00
Filet van zeewolf – Bloemkool – Cévenne ui – Citroengras beurre blanc
€ 21,00
Tartaar van langoustines – Cavallion – Groene appel
€ 23,00
Kabeljauwhaasje – Jonge wortel – Spitskool – Groene kruidensaus
€ 24,00
Vlaamse rundscarpaccio – Flandrien kaas– Walnoot
€ 20,00
Ganzenleverterrine 'maison' – Pain d'épices– Compote van rode ui
€ 24,00
Cannelloni – Jonge spinazie – Ricotta (Veggie)
€ 18,00
Slaatje van kreeft – Venkel– Hoeve ei – Cocktail
€ 28,00
Kingkrab – Basilicum boter – Kerstomaat
€ 34,00
Hoofdgerechten à la carte
Mooie meid – Witte wijnsaus – Smeuïge aardappelmousseline – Winterse garnituur
€ 26,00
Boeuf Bourguignon – Verse kroketjes – Krokant slaatje
€ 26,00
Mechelse koekoek – Eekhoorntjesbrood/Vin Jaune jus – Smeuïge aardappelmousseline – Winterse garnituur – Perencompote
€ 28,00
Fazant 'Fine Champagne' – Verse kroketjes – Winterse garnituur – Rode vruchten chutney
€ 32,00
Hertenkalffilet – Wildjus met Madeira – Knolselder gratin dauphinois – Winterse garnituur – Perencompote
€ 34,00
Hazenrug – Knolselder gratin dauphinois – Winterse groentjes – Rode vruchten chutney
€ 38,00
Filet pur – Champignon 'Archiduc' – Verse kroketjes – Winterse garnituur
€ 38,00
Nagerechten à la carte
Chocolade 'Java' – Karamel – Speculoos
€ 12,00
Braambes – Pistache – Vanille
€ 12,00
Mango – Munt – Limoen
€ 12,00
Tiramisu Beaufort
€ 12,00
Kaasbordje – Garnituur – Notenbrood
€ 15,00
Zoete zondes à la carte
Madeleines – Sinaas – Vanille
€ 10,00/15 st
Truffelmix 'Maison'
€ 4,00/100 gr
Cannelés de Bordeaux – Rum – Vanille
€ 10,00/15 st
Huisbereide Limoncello (citroen)
€ 8,00/15 cl
Huisbereide Arancello (sinaas)
€ 8,00/15 cl
Dranken à la carte
Picon 'Maison'
€21,00/liter
Champagne Herbert Beaufort 'Blanc de blancs' Grand cru
€ 38,00/fles
Crémant d'Alsace
€ 23,00/fles
Mocktail 'Beaufort'
€ 14,00/liter
Witte huiswijn
€ 16,00/fles
Rode huiswijn
€ 18,00/fles
Liever een feestelijke menu?
Ontdek onze aanbod aan menu's voor de eindejaarsfeesten
Praktische info
Gelieve bij uw bestelling te vermelden of u dit komt ophalen of we dit bij u aan huis mogen leveren + op welk uur u zou komen afhalen.
Afhalen
Atelier Elverdinge
Veurnseweg 512
Atelier Wervik
Sint-Medardusstraat 1
Op 24 dec en 31 dec om 14u, 15u of 16u (graag gewenste tijdstip vermelden!)
Op 25 dec en 1 jan tussen 10u en 11u
Bij u aan huis bezorgd (+ €15,00)
We rekenen €75,00 waarborg aan voor het porselein. Na teruggave in propere staat wordt dit bedrag teruggestort.
Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u binnen de 3 werkdagen een e-mail met het te betalen bedrag. De bestelling is pas finaal van zodra het bedrag werd vereffend.
IBAN: BE59 0019 8176 1126
BIC: GEBABEBB
Bank: BNP